Mai multă distracție cu opțiunea
De 2 ori
mai mult Internet
la doar 20 lei

Mai mult Internet e întotdeauna o idee bună

Fii mobil, fii mereu în legătură cu tot ce contează pentru tine. Dublează-ți traficul Internet din Abonamentul tău mobil. Activează opțiunea „De 2 ori mai mult Internet” la doar 20 lei.

Activează prin 888

Opţiunea „de 2 ori mai mult Internet” poate fi activată până pe 31.08.2020. Cu opţiunea „de 2 ori mai mult Internet” ai dublu trafic Internet inclus în Abonament. Traficul din opţiune se alocă şi preţul opţiunii (20 lei) se percepe, lunar, la data de facturare. Traficul din opţiune poate fi utilizat până la expirarea perioadei de facturare în care este alocat (excepţie în Roaming), după epuizarea traficului Internet inclus în abonament. În cursul unei perioade de facturare poate fi activată o singură asemenea opţiune. Oferta nu poate fi utilizată concomitent cu bonusul „de 2 ori mai mult Internet” sau „Internet nelimitat”.

Condițiile de utilizare a opțiunii „de 2 ori mai mult Internet”

  1. Cu opţiunea “de 2 ori mai mult Internet” (în continuare – opţiune), beneficiaţi de un volum de trafic Internet suplimentar, egal cu volumul de trafic Internet inclus în abonamentul cu care este utilizata opţiunea. Traficul Internet din opţiune nu poate fi utilizat în Roaming.

  2. Traficul din opțiune se alocă lunar, în prima zi a perioadei de facturare, şi poate fi utilizat până la următoarea dată de facturare, după consumarea traficului internet din Abonament. Traficul neutilizat în cursul perioadei de facturare nu se transferă pe următoarea perioadă de facturare şi se anulează, fără nici o compensare.

  3. Preţul opţiunii este de 20 lei/lună, cu TVA, şi se facturează lunar, în prima zi a perioadei de facturare.

  4. În cazul în care clientul solicită activarea opţiunii de la o dată care nu coincide cu data sa de facturare, traficul din opţiune pentru perioada de facturare curentă se alocă (şi preţul opţiunii se percepe) integral, însă traficul poate fi utilizat numai până la următoarea dată de facturare.

  5. Opţiunea poate fi activată în perioada 25.03.2020-31.08.2020.

  6. Opţiunea poate fi activată şi utilizată doar cu următoarele abonamente de la Orange Moldova: GO 80, 110, Nelimitat 160, 180, 260, 400, Colibri 4G 75, 100, 110, 140, Tigru 4G 150, 175, 180, 250, 400, GO Business 55, Business Pro 50, Business Pro 100, Business Nelimitat 150, 200, 350, 600, 1000, 1500, 2000 de la Orange Moldova. În cazul transferului la alt tip de abonament sau la serviciul Orange PrePay, opţiunea se dezactivează automat.

  7. Opţiunea “de 2 ori mai mult Internet” poate fi activată şi utilizată de persoane fizice şi persoane juridice, însă dacă titularul numărului telefonic este o persoană fizică care practică activitate de întreprinzător sau este o persoană juridică, activarea şi utilizarea opţiunii este posibilă doar dacă numărul telefonic respectiv are activat serviciul Cost control. În cazul dezactivării acestui serviciu, opţiunea se dezactivează automat.

  8. La un abonament poate fi activată şi utilizată o singură opţiune „de 2 ori mai mult Internet”. În cazul în care clientul beneficiază de o altă ofertă de la Orange Moldova, care prevede alocarea unui bonus „de 2 ori mai mult Internet” sau „Internet nelimitat”, opţiunea “de 2 ori mai mult Internet” nu poate fi activată.

  9. Clientul poate solicita dezactivarea opţiunii, în orice moment, prin intermediul USSD, formând *100#, a aplicaţiei mobile „My Orange” sau web pe pagina https://my.orange.md. Dezactivarea opţiunii produce efecte din următoarea dată de facturare după data depunerii unei asemenea cereri.

  10. Orange Moldova îşi rezervă dreptul de a dezactiva opţiunea “de 2 ori mai mult Internet” în mod unilateral, în orice moment, pentru toţi clienţii, acordând-le preaviz prin SMS de cel puţin 30 zile.

Versiunea Desktop